Als mijn abonnement verloopt, wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

  • Voor GRATIS-gebruikers: Na 90 dagen van inactiviteit al uw gebruikersgegevens en data gewist worden. Maar u zal meerdere malen gewaarschuwd worden via e-mail voordat uw account verloopt en eventuele verwijderingsacties uitgevoerd worden.
  • Voor PRO-gebruikers: Omdat er geen inactiviteit tijd is hier, zullen gegevens toegankelijk blijven toto 90 dagen na het afsluiten van de account. Gedurende deze periode van 90 dagen, kunt u uw abonnement te verlengen en verder werken van waar u gebleven was.
  • OPMERKING: U kunt op elk moment uw data downloaden zodat uw data altijd locaal bij u kan opgeslagen worden. U kan ook uw account afsluiten op elk gewenst moment, alsook kan u op elk moment alle opgeslagen gegevens van uw account verwijderen.