Kan ik mijn account downgraden?

Nee. Door de beperkingen van elk pakket over het aantal gebruikers, ideeën en opslag, is het niet mogelijk om gegevens te migreren van de ene formule naar de andere. Echter, u kan uw account beëindigen en een nieuwe frisse account openen op elk gewenst moment.